јуни 6, 2016

Користење на партнерства за да се премости дигиталниот јаз во рамките на Заедницата инвалидско

Source: http://www.icdri.org/DD/using_partnerships_to_bridge_the.htm Напред Честитки! Моето име е Kearns Тејлор и јас би сакал да коментира за овој документ пред да го прочита. Напишав овој член за две причини. Првата причина е да се да се размислува за потенцијални партнерства на локално, национално или глобално ниво или да се размислува за тоа како да се направи вашата […]