јуни 8, 2016

Carbon Nanotube Science: Synthesis, properties and applications

Source: http://www.personal.reading.ac.uk/~scsharip/Newbookpage.htm

од Петар Харис

(Електронска Микроскопија лабораторија на Универзитетот во Рединг, Велика Британија)

Врз основа на претходно јаглерод наноцевки и сродни структури , но целосно ажурирани, оваа нова книга ги опфаќа сите главни аспекти на науката и технологијата на јаглерод наноцевки. Кликнете на тука за понатамошни детали, вклучувајќи листа содржини.

Осврти

Ќе ги сретнете повеќе сеопфатна референца на наука на јаглеродни наноцевки. Лично, јас би препорачал оваа книга за хемиски и физички физичари хемичари и на оние кои се во голема мерка се заинтересирани во nanoscience. …….. Дирк Guldi хемија светот, јули 2009 година

За целосна ревизија тука

Јас целосно уживаа читање на нова книга ……….. Со своето долгогодишно покривање на нано синтеза, структура, својства и апликации, оваа книга ќе поднесе жалба на студентите и истражувачите во областа на инженерството и науката. …….. Јуриј Gogotsi, јаглерод, декември 2009

За целосна ревизија кликнете тука

Некои Амазон осврти:

Ова е многу добра и неодамнешниот преглед на јаглерод нано технологија. Тоа не е премногу технички, но е доволно напредни за да се добие добри информации од и содржи многу референци за некој заинтересирани “.

“Одлично референца текст