мај 25, 2016

Glyposate и аутизам

Source: http://wichm.home.xs4all.nl/javmys1.html

glyphosate_autismОва е само една од неколку табели кои д-р Ненси Swanson има произведено споредување на стапките на различни состојби и болести со стапки на користење на глифосат и ГМО. Нејзините други листи може да се најде со симнување на датотеката